Yuhuan Wanrong Copper CO., Ltd. Er beliggende i østkysten af ​​Kina-Zhejiang Yuhuan, det har et meget bekvemt transportnetværk. Virksomheden producerer hovedsageligt messing smedningsprodukter, zinkalloydie-støbningsprodukter. Ti års udvikling, virksomheden har etableret en komplet produktionsteknologi som produktudvikling, støbefremstilling, smedning osv. Denne stærkere potentielle hjælp er med til at drive virksomhedens stabile udvikling og hurtige vækst.

Vi producerer forskellige serier af produkter, såsom kobber- og zinklegeringskugleventil, portventil, kugleventiler, kontraventiler, filtre, fittings, sanitære og afløbsprodukter. Vi introducerer fremmed udenlandsk teknologi ved hjælp af materialer af høj kvalitet til at gøre vores produktsorter, ny stil, fint håndværk, god følelse, let at bruge og holdbar. I henhold til kundernes efterspørgsel kan vi også producere tilpassede ventiler (ikke-standard).

I årenes løb har vi været tilsluttet "kvalitet, omdømme, service og gensidige fordele" for at udvikle os selv og har et "mærke"virksomhedens tillid. Vi håber oprigtigt at etablere et langsigtet samarbejde med indenlandske og udenlandske kunder. Velkommen til at besøge vores virksomhed for at diskutere forretning. Alle dine behov, vi vil være meget opmærksomme.