Strukturelle egenskaber ved portventil

- 2021-09-18-

Strukturelle egenskaber vedskydeventil
Portventil er en af ​​de mest almindeligt anvendte afskæringsventiler, hovedsageligt brugt til at forbinde eller afbryde mediet i rørledningen.
Skydeventilhar egenskaberne ved lav væskemodstand, gældende tryk og temperaturområde osv. Det er en af ​​de mest almindeligt anvendte afskæringsventiler, der bruges til at afbryde eller forbinde mediet i rørledningen. Krympning af diameteren kan reducere størrelsen af ​​delene, reducere den krævede kraft til åbning og lukning og udvide delens anvendelsesområde. Men efter krydser diameteren. Væskemodstandstabet stiger. Lavtryksportventiler i Kina bruger generelt støbejernsmaterialer. Støbejernsventiler har ofte alvorlige problemer som f.eks. Frysning og revner i ventillegemet og falder af lågen. Kulstålstammen på støbejernsportventilen er let at ruste, kvaliteten af ​​pakningen er dårlig, og den indvendige og ydre lækage er alvorlig.
1. Letvægt: Kroppen er lavet af nodulært sort støbejern af høj kvalitet, hvilket er omkring 20% ​​til 30% lettere end det traditionelleskydeventil, og er let at installere og vedligeholde.
2. Samlet gummikapsling: Porten vedtager gummi af høj kvalitet til det samlede indre og ydre gummi. Førsteklasses gummivulkaniseringsteknologi gør det muligt for den vulkaniserede port at sikre nøjagtige geometriske dimensioner, og gummien og den sejle støbte port er fast forbundet og ikke let at falde af og god elastisk hukommelse.
3. Fladbundet lågesæde: Den traditionelle portventil siltes ofte i rillen i bunden af ​​ventilen på grund af fremmedlegemer som sten, træ, cement, jernfilter, diverse osv., Efter at røret er skyllet med vand, hvilket let vil forårsage vandlækage på grund af manglende evne til at lukke tæt. Fænomen, bunden af ​​den elastiske sædetætningskydeventilvedtager det samme flade bunddesign som vandrørsmaskinen, hvilket ikke er let at forårsage snavsiltning og får væsken til at strømme uhindret.
4. Præcisionsstøbeventilkrop: Ventillegemet vedtager præcisionsstøbning, og de præcise geometriske dimensioner gør ventilhusets inderside uden fin behandling for at sikre ventilens tætning.
skydeventil